Engineering

Heeft u een idee, een wens, of een probleem aangaande de werking, uitbreiding of het opvoeren van de capaciteit van uw productielijn bij één van uw bestaande machines of installaties? Dan kunnen wij u helpen door het uitvoeren van een technische en economische analyse. Dit om te zien of uw vraag technisch uitvoerbaar is en economisch haalbaar. Dit doen wij graag in samenwerking met u als klant en uiteraard tegen een scherp tarief.

 

Wij hebben hierbij de beschikking over een modern uitgeruste engineeringsafdeling waarin professionele en ervaren mensen werken met een specialistische technische opleiding voor het ontwerpen van machines, automatiseringsprojecten en bijvoorbeeld met robots werkende productielijnen. Ook de daarbij benodigde besturings- en programmeervoorzieningen worden door onze mensen in het onderzoek meegenomen en voor u compleet uitgewerkt. 

 

Bij ons bestaat engineering uit de volgende onderdelen:


Na het onderzoek kan de afdeling “Tri Hebo engineering machine- en automatenbouw” de uitgewerkte plannen aan u offreren en na opdracht het project voor u uitvoeren door het in eigen beheer te bouwen. Wij houden daardoor de lijnen voor onderlinge communicatie kort en overzichtelijk en dat werkt wel zo prettig. De gemaakte engineeringskosten van het vooronderzoek worden bij opdracht tot het bouwen van een machine of installatie verrekend, daar het reken,- en tekenwerk grotendeels is gedaan en kan worden toegepast bij het realiseren van het project. 

 

Door te investeren in een vooronderzoek naar uw voornemen en het geven van een engineeringsopdracht aan Tri Hebo B.V. voorkomt u de teleurstelling van een misrekening of onnodige investering. Tijdens de analyseren van uw aanvraag wordt er ook gekeken of uw project nieuw en innovatief is waarvoor bijvoorbeeld subsidieregelingen bestaan die wij voor u zouden kunnen aanvragen.

Binnenkort meer informatie en foto's van ons laatste engineering project

Tri Hebo B.V.

De Noesten 24

9431 TC Westerbork

Nederland

 

Telefoon: +31 (0) 593 331 319

Fax: +31 (0) 593 333 372

E-mail: info@hebo-engineering.com

www.trihebo.nl

 

Kvk: 69367515

Btw: NL857848197B01

 

Deze website is gemaakt door Pixiemedia