Machinebouw

Tri Hebo heeft zich gedurende ruim 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van enkelvoudige productiemachines tot complete productielijnen en geheel geautomatiseerde productiesystemen met robottoepassingen voor onder andere de volgende bedrijfstakken:

 

Menginstallaties voor uiteenlopende soorten industrieën

Chemische,- en de kunststofindustrie, verfstoffen en lijmindustrie. Voedingsmiddelen en zuivelindustrie. Veevoeder en kunstmestindustrie. Beton- en mortelverwerking.  Eenieder die vloeistoffen, deegvormige stoffen, poeders, korrels en aanverwante stoffen, verpompt, vermengt, verwerkt dan wel bewerkt en daarvoor een uitbreiding of een oplossing zoekt, moet maar eens contact opnemen met Tri Hebo b.v. Van eenvoudige vatmengers tot volautomatisch werkende menginstallaties en bewerkingsinstallaties. Van voor uw doel aangepaste pompunits tot complete units inclusief de daarbij behorende leidingsystemen.

 

Transportbanden

Transportbandsystemen van enkelvoudige transportbaan tot meerdere band-opstellingen in een cluster met verschillende uitvoeringen en maten. Dit voor het transporteren van allerhande producten. Ook onder extreme omstandigheden. Transportbanden zijn standaard te koop in alle maten en uitvoeringen. Voorzien van het door u gewenste band-materiaal en meenemers. Maar een transportband-opstelling die aan uw specifieke eisen moet voldoen, in uw productiesysteem moet passen, uw producten en capaciteiten moeten kunnen verwerken, daartoe is Tri Hebo in staat. Met ervaring en inzicht worden de transportbanden nauwkeurig berekend en de opstelling gebouwd of aangepast naar uw situatie.

 

Lasautomaten

Robotopstellingen, lasautomaten, manipulatoren en klembanken voor het lassen van velerlei seriewerk in de metaalindustrie. Opspanbank voor het automatisch lassen tot 15 mtr. lange liggers als dakspanten, liggers voor een kraanbaan en in de trailerbouw. Klembanken in verschillende uitvoeringen en maten voor het lassen van de langsnaden in dun plaatwerk.

 

Robots

Robots geplaatst op een 15 mtr vloerbaan dan wel hangend aan een galg, eventueel rijdend langs een bovenloopbaan. Dit voor allerlei bewerkingen als het volledige automatisch spuiten van polyester silo’s, het bewerken van producten in een groter bereik.

 

Freesmachines en testbanken

Freesmachines voor het frezen van sleuven in vloeren en testbanken voor het testen treksterkten van hijsbanden en kettingen

 

 

 

Staat het gewenste onderdeel hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op, voor elk technisch probleem hebben wij een oplossing en wij willen graag kijken wat we voor u kunnen betekenen, ook als uw wens afwijkt van de bekende route. 

 

Telefoon: +31 (0) 953 331 319 

E-mail: info@hebo-engineering.com

Tri Hebo B.V.

De Noesten 24

9431 TC Westerbork

Nederland

 

Telefoon: +31 (0) 593 331 319

Fax: +31 (0) 593 333 372

E-mail: info@hebo-engineering.com

www.trihebo.nl

 

Kvk: 69367515

Btw: NL857848197B01

 

Deze website is gemaakt door Pixiemedia