Ons team

Tri Hebo is in staat complexe machines en installaties te bouwen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van machinebouw, automatisering en robotisering. Wij denken met u mee in het ontwerpen van machines en apparaten, het “updaten” van uw productielijn of het opzetten van een robotproductie-opstelling. Ons enthousiaste team van analisten, engineers, elektrotechnici, besturingsdeskundigen, programmeurs, machinebouwers en installateurs staan altijd voor u klaar. Wij spreken graag de aanvraag nauwkeurig met u door, ondersteunen u bij het ontwerp en het tekenwerk en tot slot installeren en instrueren een nieuw project op locatie van begin tot eind. 

 

Wij hebben alle disciplines onder één dak waardoor wij de communicatielijn met de klant kort kunnen houden zodat wij snel met u kunnen schakelen in elk denkbaar project. Tri Hebo streeft naar de hoogste kwaliteit in zowel het ontwerp als de bouw, maar ook op het gebied van full service in de periode erna. 

 

Binnenkort updaten we deze pagina waarin we u voorstellen aan al onze specialisten van elke afdeling. Houd hiervoor onze website dus goed in de gaten, zo kunt u indirect even met iedereen kennis maken. 

Tri Hebo B.V.

De Noesten 24

9431 TC Westerbork

Nederland

 

Telefoon: +31 (0) 593 331 319

Fax: +31 (0) 593 333 372

E-mail: info@hebo-engineering.com

www.trihebo.nl

 

Kvk: 69367515

Btw: NL857848197B01

 

Deze website is gemaakt door Pixiemedia